Bebeklikten çocukluğa,çocukluktan yetişkinliğe devam eder hayat…Bebeklik ne kadar sağlıklıysa çocuklukta sağlıklı olur.Çocukluk ne kadar sağlıklıysa yetişkinlikte o kadar sağlıklı olur.Sağlıklı bir yetişkinde mutlu,huzurlu bir hayat sürer.Sağlıklı nesiller mutlu hayatlar ilkesiyle çıktık yola…Mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçladık Kartanesi Anaokulu olarak.Bunu da sıcak eğitimimizle süsledik.

3-6 yas gelişimin hızla yönlendiği önemli yıllardır.Bu yıllarda çocuğun gelişim alanlarına uygun eğitim alması dikkat edilmesi gereken bir husustur. Anne babalar yaşamın ilk üç yılında doyumlu sevgiyle çocuklarını yetiştirmeli sonra ki süreçte mutlaka bir anaokuluyla tanışmalidir.Her sağlıklı çocuk 3 yaşindan sonra birey olma yolunda ilerler ve bağımsızlaşır.Artık ben ve başkaları kavramlarını öğrenmeye başlar.Bunun için kendi yaşında başka çocuklara ve kaliteli eğitime ihtiyacı vardır.Bunu da her çocuk ancak bir anaokulunda bulabilir.Anne babaların aklına gelen sorulardan biri de ‘nasıl bir anaokulu?’ sorusudur.Öncelikle çocuğumuzun gideceği okulun güvenlik ve hijyen seviyesi yüksek olmalıdır.Daha sonra okulun eğitmenleri,genel kadrosu alanında deneyimli ve sıcak kişilerden oluşmalı.Çocuklara yetebilecek kış ve yaz oyun alanlarının olması,farklı branş dersleriyle çocuklarımızın bilişsel,akademik ve duygusal gelişimlerine destek vermelidir.Eğitim anlayışı,sevgiyle eğitimin bir arada olduğu çerçevede sürdürülmelidir.Ve tabi ki çocuğunuzun istediği ve beğendiği de bir okul olmalıdır.

Unutmayalım ki ‘EĞİTİM EVDE BAŞLAR OKULDA DEVAM EDER’.Bu amaçla sevimli miniklerimizin ikinci evi olmayı amaçlıyoruz.Nice sağlıklı,mutlu,başarılı geleceklere…

Psikolog Büşra Ayrancı

Kartanesi Yaz Okulu ve Yeni Dönem Kayıtlarımız Başlamıştır.