ANAOKULUMUZ

250 m2 kapalı alan , 200 m2 bahçeye sahip olup , bahçemizin etrafı mantar (yumuşak) zemin ile kaplıdır.Bahçemizin içerisinde oyun araçları mevcuttur.Anaokulu binamızda 5 adet sınıf , yalnızca uyumak amacıyla kullanılan uyku odası , top havuzu , sanat etkinliği sınıfı , toplantı salonu , mutfak ve yemek salonu , tuvalet ve lavabo bulunmaktadır.

Anaokulumuzda psikolojik danışmanlık , anne-baba seminerleri , ingilizce , satranç , drama , cimnastik , değerler eğitimi dersleri verilmektedir.

Kartanesi Anaokulu olarak iyi bir eğitim verirken aynı zamanda çocuklarınızın hoşça vakit geçirebilmeleri için kaliteli bir hizmet vermekteyiz.

NEDEN BİZ?

KARTANESİ ANAOKULU , ilk olarak 2008 yılında eğitim – öğretim hayatına başlayarak öğrencilere merhaba demiştir. 8 yıllık tecrübe ve uzman eğitimci kadrosu ile eğitim – öğretimde öncülük etmiştir.

Kendine güvenen , üretken , hoşgörülü , sorumluluk sahibi , yardımsever , milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmede siz değerli velilerimizin destekçisi oluyoruz.

OKULUMUZ

KARTANESİ ANAOKULU çocukların sağlığı , eğitimi , ve mutluluğu düşünülerek tasarlanmıştır. Özgün mimari yapısıyla müstakil bir eğitim kurumudur.Anaokulumuz mimari projesi , ulusal ve uluslar arası anaokulları standartlarına göre tasarlanmıştır.

AMAÇLARIMIZ

• Okul öncesi dönemdeki çocukların; fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimini desteklemek ve temel alışkanlıkları kazanmalarını sağlamak.
  • Kişilik gelişimlerine yardımcı olmak
  • Bilgi, becerl ve tavır alış itibariyle çocukları ilkokul dönemine hazırlamak
  • Onların öğrenme becerilerinin gelişmesini sağlamak yani Öğrenmeyi Öğretmek
  • Anadilini doğru kullanmayı öğretmek
  • Çocukların eğitiminde anne ve babaların birinci derecede pay sahibi oldukları gerçeğinden hareketle, onların da eğitim konusunda bilinçlenmelerine yardımcı olmak
  • Manevi ve kültürel değerleri yaşantılar yoluyla davranışa dönüştürmek

Kartanesi Yaz Okulu ve Yeni Dönem Kayıtlarımız Başlamıştır.